razvojni_logo_cb_s

Goci Bend – univerzalna grupa koja zna svoj posao

Danas gotovo ne postoji nitko tko nije čuo za grupu Goci Bend, bez obzira koju vrstu muzike sluša. Do 2010. godine bili su lokalna i gotovo nepoznata grupa iz Bosne i Hercegovine, a prvi veći medijski nastupi kreću nakon pjesme „Milena“ koja se odmah istakla po slušanosti. Sa velikim hitom „Vozi me na pale“ gotovo preko noći širi se popularnost ove grupe. Još veća popularnost dolazi sa pjesmama „Vakcina“ u dvije različite verzije koje su nastale za vrijeme COVID 19 krize. I kako to obično biva uspjeh se teško prašta pa su mnogi ovu pjesmu iskoristili da bi javno prozivali ovu grupu da su antivakseri iako je tematika pjesme skroz drugačija.

Ova grupa pjeva sve žanrove muzike, a trenutno su najtaženija grupa na širim prostorima i već sada imaju gotovo popunjenje sve termine do jeseni, za kada su najavili i turneju po Australiji.

Poslijednjih 15 dana aktivno rade na pripremi novog albuma i već su izbacili nekoliko duetskih,ali i samostalnih pjesama koje su preko noći bez velike reklame već postale tražene i popularne.