razvojni_logo_cb_s

Zašto je znak Lava bitan za Severinu i Jelenu Rozgu

Severina i Jelena Rozga su pjevačice koje su maksimalno posvećene onome što rade, uspješne dugi niz godina, svaka njeguje svoj specifičan stil pjevanja i predstavljanja sebe publici i javnosti uopšte. 

Severina je rodjena u znaku kreativnog Bika sa podznakom u znaku Lava. A Jelena je rodjena u znaku dominantnog i vatrenog Lava sa podznakom u znaku mistične Škorpije. 

Lav kao znak je uvijek vezan za estradna dešavanja i scenu. Tako da Lavovska energija koju posjeduje i jedna i druga je dokaz da se uspješno i posvećeno bave ovim poslom. 

Kod Severine podznak u znaku Lava govori o tome kakav utisak ostavlja spolja i što je ono što joj je bitno u odnosu sa publikom. Lav joj daje potpunu transformaciju na sceni i umeće da svoje pjesme prenese na najbolji mogući način. Njeno trajanje i uspjeh koji ima definitivno je posljedica njene osobne sigurnosti i zadovoljstva koje osjeća dok radi, pjeva, nastupa. Sunce je njena vladajuća planeta i ukazuje koliko joj je važno da osjeti povratnu informaciju od publike jer na taj način potvrdjuje sebe i svoj kvalitet. Uvijek djeluje prirodno, spontano, dominantno kada je na sceni i osjeti se njena pozitivna energija i uživanje onim čime se bavi. 

Kod Jelene Rozge astrološka situacija je drugačija jer njeno Sunce u natalnoj karti se nalazi u znaku Lava i to joj odredjuje životnu filozofiju i motivaciju. To zapravo govori da je njena potreba da se bavi scenom, pjesmom, nastupima ustvari  njena životna preokupacija i svaki njen nastup je isplaniran do detalja. Pošto ima podznak u znaku Škorpije ona se potpuno mjenja kada nastupa unoseći mnogo emocija i strasti. 

Nije uvijek potpuno prirodna i spontana u nastupima jer je podznak u tome sprečava. 

Njena Lavovska energija se osjeća kroz potrebu da uvijek bira temeljito pjesme, dugo se sprema za nastupe i nikada ne prepušta svoju karijeru slučajnostima. Jelena je uvijek umjerena i dostojanstvena kroz svoj umjetnički izraz. Njena karijera je plod njenog predanog rada i uvijek se trudi da ima fenomenalne tekstove, dobre i kvalitetne spotove, javne nastupe koji su veoma strastveni i emotivni.