razvojni_logo_cb_s

Horoskop – Najvažniji datumi u svibnju

Svibnj je mjesec velikih promjena posebno kada su u pitanju zemljani znaci. Za njih je to period kada im Jupiter donosi velike mogućnosti posebno u vezi posla i poslovnih mogućnosti.

5. svibanj je rezerviran za uticaj Punog Mjeseca u znaku Škorpije što donosi veoma burne i dramatične emocije koje ne mogu tako lako da se kontroliraju. Ovo se posebno odnosi na one osobe koje su rođene u znaku Škorpije i u znaku Bika. Škorpije će imati velike ljubavne rezove i nagle odluke koje će iznenaditi i njih same. 

Kada su u pitanju Bikovi, njihova ljubavna situacija je veoma napeta zbog loše komunikacije sa partnerom i bitno je pronaći način da se prevazidje ljubomora i posesivnost. 

16. svibanj je jako važan datum jer planeta Jupiter posle 12 godina ulazi u sazvežđe Bika i aktivira sve ono dobro što možemo izvući iz simbolike ovog znaka. Ovo će biti period koji će trajati godinu dana kada možemo se posvetiti poslu, poslovnim planovima i novim mogućnostima zarade. Bik je povezan sa aspektima ljubavi jer je Venera njegova vladajuća planeta. Zbog toga će mnoge osobe u zemljanim znacima da se odluče na bitne ljubavne korake. 

20. svibanj je dan kada Mars se konačno seli iz znaka Raka gde se ne osejća prijatno i ulazi u znak Lava. To je divan period kada mogu da se riješavaju odnosi u ljubavi posebno kada sve to preuzima i riješava muška strana. Sve je do njegove muške strane. Mars u Lavu je jaka i snažna muška energija koja daje vetar u ledja svim poljuljanim emotivnim i ljubavnim odnosima.