razvojni_logo_cb_s

Jupiter u znaku Bika

Planeta Jupiter je najbolja planeta u astrologiji jer donosi najveće benefite i smatra se planetom sreće i napredovanja. 

Jupiter u jednom znaku boravi po godinu dana, 16. svibnja 2023. ulazi u znak bika i tu će ostati do  26 svibnja 2024. 

Energiju ovog Jupitera osjećaju svi znaci ali najviše osjećaju oni ljudi koji su rođeni u znaku Bika. Takodje veoma pozitivan uticaj Jupiter stvara i ostalim zemljanim znacima,  znak Djevica i znak Jarac. 

Kada su u pitanju Ovnovi, njima će biti aktivirano polje finansije i mogu očekivati jako zanimljivu godinu koja donosi dobre mogućnosti da se poveća zarada ili da se pokrene privatan posao. Najvažnije je da spoznaju vrijednost onoga što rade i da disciplinuju i u sebe i svoje ambicije. 

Kada su u pitanju Bikovi, Jupiter u njihovom znaku donosi veoma krupne promjene i kada se udruži sa Uranom u njihovom znak od studenog 2023 do ožujka 2024. aktivira mnogo toga novog po pitanju posla, ljubavi i finansija. Pripadnici ovog znaka mogu odlučiti da putuju ili žive u inostranstvo zbog posla ili partnerskog odnosa. 

Kada su u pitanju Blizanci, aktivirano je njihovo polje izolacije i povlačenja tako da će narednih godinu dana da se pozabave riješavanjem stvari iz prošlosti posebno kada su u pitanju ljubav i partnerski odnos. Bitno je voditi računa o mogućim problemima sa imunitetom. 

Kada su u pitanju Rakovi, njima će biti aktivno polje komunikacije i moguće je da će se mjenjati prostor ili mjesto življenja. Najvažnije da se skoncentrišu na dobre životne odluke posebno kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom ili u vezi privatnog posla. 

Što se tiče Lavova, Jupiter u znaku Bika aktivira njihovo polje obitelji pa su mogući aspekti prodaje ili kupovine nekretnina a sa druge strane neki Lavovi će pokrenuti privatan posao ili ulaganje nekog većeg novca. 

Što se tiče zemljanih znakova,  Djevica je znak koji će imati veoma dobre aspekte kada je u pitanju ljubavna situacija. Mnoge Djevice mogu započeti nove ljubavne veze a one koje su u braku ili u vezi,  doživljavaju procvat svoje ljubavi. 

Kada su u pitanju Vage, Jupiter aktivira njihovo polje finansija i nasljedstva. Ovo je jako dobar period da se podigne kredit ili da se pokrene posao preko drugih ljudi. Takođe ovo je dobra pozicija za zbližavanje sa partnerom i obnavljanje strastvenih odnosa. 

Kada su u pitanju Škorpije, Jupiter u Biku aktivira njihovo polje partnerskih odnosa i mnoge Škorpije mogu doživjeti stabilnost u ljubavnom odnosu ili uplovljavanje u bračne vode. Škorpije koje su u solo varijanti tokom jeseni mogu upoznati veoma zanimljivu osobu u znaku Jarca ili u znaku Ovna. 

Strelčevi će biti veoma poslovno aktivni jer će Jupiter u Biku biti  aktivan kroz njihovo polje rada i svakodnevnih obaveza. Najvažnije je biti posvećen i predan u poslovnom smislu. Važno je obratiti pažnju i na manje probleme sa zdravljem posebno kada je u pitanju stomak i organi za varenje. 

Jarac je treći znak koji pripada zemljanom elementu. Jupiter u znaku Bika aktivira njihovo polje emotivnih odnosa. Mnogi Jarčevi će konačno osjetiti čari ljubavi i prepusti će se emotivnim iskrenim odnosima. Što se tiče poslovnih aspekata od rujna do kraja 2023 godine postoji mogućnost velikog poslovnog napredovanja. 

Vodolije su pod nestabilnim uticajem ovog Jupitera u znaku Bika i najbolji savjet jeste da se potrude da zadrže svoje poslovne pozicije i svoj način razmišljanja naročito tokom studenog 2023. Kad je u pitanju veljača 2024. mogući su problematični aspekti za novac pa je jako važno u tom periodu voditi računa o novcu i o tome na šta ga troše.

Ribe su pod jakim uticajem Saturna u njihovom znaku a ovaj Jupiter će dobro djelovati na sam Saturn u znaku Ribe i pokrece se jedan stabilan period posebno kada su u pitanju aspekti posla i aspekti novca. Za mnoge Ribe ovo će biti veoma stabilan emotivni i ljubavni period što je jako važno za njihovu psihu.