razvojni_logo_cb_s

Mlad Mjesec u Biku

Kada govorimo o fenomenu mladog Mjeseca, treba naglasiti da su ljudi još u stara vremena vjerovala u taj fenomen mladog Mjeseca, kao što je i fenomen punog Mjeseca. 

Kada je u pitanju mlad Mjesec u znaku Bika koji se dešava 19 svibnja ove godine, najveća vrijednost ovog događaja jeste činjenica da je planeta Jupiter poslije 12 godina prešla u znak Bika i ovo će biti prvi put da imamo mlad Mjesec u znaku Bika gdje se nalazi i Jupiter. 

Jupiter je planeta koja u astrološkom smislu predstavlja sreću i napredak i samim tim ovaj mlad Mjesec može donjeti jako lijepe trenutke svima onima koji su rođeni u znaku Bika i onima koji imaju podznak u znaku Bika. 

Vladajuća planeta ovog mjeseca je Venera koja vlada emocijama i ljubavnim odnosima pa samim tim od 19 svibnja mogu da se aktiviraju ljubavni odnosi u najljepšem smislu te riječi. 

Osobe koje su rođene u zemljanim znacima kao što su Bikovi,  Djevice i Jarčevi mogu da računaju na podršku partnera u svim životnim situacijama i aktiviranje lijepih zajedničkih planova za budućnost. Za njih je jako važno da nauče da poštuju i da vrednuju partnerski odnos naročito kada su u pitanju planovi u vezi zajedničkih putovanja ili zajedničkih planova za potomstvo. 

Takođe ovaj mlad Mjesec u znaku Bika može da bude velika i izuzetna prilika za osobe koje su rođene u vodenim znacima, a to su Rakovi,  Ribe i Škorpije. Rakovi i Ribe imaju veoma zanimljive prijedloge kada su u pitanju partneri i kada je u pitanju njihova budućnost. A kada je reč o Škorpijama , kod njih se posle 12 godina aktivira sedmo polje, polje partnerskih odnosa, braka i zajedničkog života. Od svibnja ove godine do kolovoza moguće je da će Škorpije ući u veoma ozbiljne ljubavne odnose posebno kada su u pitanju mlađi pripadnici ovog znaka. 

Kada je u pitanju mlad Mjesec i njegov uticaj, ovo je idealan period da se posvetimo emotivnim odnosima koje stvaramo i imamo sa ljudima oko nas, a to se može odnositi i na partnere ali na porodicu i na prijatelje. Venera koja vlada ovim Mjesecom, govori o tome da nam je najvažniji osećaj biti povezan i biti posvećen drugim ljudima jer na taj način radimo na sebi i podižemo zadovoljstvo i osjećaj prijatnosti.