razvojni_logo_cb_s

Horoskop najveće zvijezde muzičkog neba

Ceca je naša najveća zvijezda muzičkog neba i uviek je zanimljiva i intrigantna publici. 

Kada je u pitanju horoskop od Cece ona je rođena u znaku Blizanaca sa podznakom u znaku seksipilne i magične Škorpije. 

Njen vladar horoskopa je planeta Pluton koji daje emotivnu dubinu i ukazuje da joj je najbitnija ljubav.  Pokreće je sve ono što je na neki način pomalo zabranjeno, distancirano i tajanstveno. Ona je osoba koja zbog ljubavi može da pokrene i preokrene cijeli svijet ali ta njena osobina može mnogo da je košta, što se njoj pokazalo u životu. 

Njen Mjesec se nalazi u prvom polju, polje ličnosti što aktivira sklonost da sve što radi, radi od srca, iskreno, otvoreno, preemotivno. Ona je u svemu Ja, svoja i jaka. 

Godišnji horoskop uvijek startuje na dan rođendana, tako da ovaj njen godisnji horoskop počinje veoma turbulentno uz mnogo promjena. 

To je veoma značajno jer se aktivira njeno polje novca i zarade i polje strasti i podrška drugih ljudi. Venera aktivira ljubavnu stranu što apsolutno može donjeti ljubav tokom jeseni i stabilizaciju ljubavnog odnosa početkom 2024 godine. 

Što se tiče ljubavi njena energija će biti usmjerena na maksimalno uživanje i potpuno predavanje. To će biti osoba iz neposrednog okruženja  sa kojom je već imala emotivne reakcije. Finansije su veoma stabilne tokom ljeta i jeseni ove godine ali početkom slijedece godine imati početak novog privatnog posla.

Njena energija je veoma jaka jer je i Mars u Lavu jako dobro postavljen u njenom polju strasti i ljubavi. Do kraja juna povoljne susrete u vezi ljubavi.