razvojni_logo_cb_s

Svjetski modni brendovi na našim prostorima

Obuća i torbe koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim u srcu Banja Luke. 

Modno carstvo sa italijanskom brendiranom obućom  i torbama pokrenula je mlada poduzetnica Marija Kovač iz Banja Luke. 

Pored izraženih sposobnosti za organizaciju i biznis, mlada poduzetnica ima istančan ukus kada je moda u pitanju. Tako da je olakšala svim devojkama i ženama da ne putuju u svjetske prestolnice po specijalan par cipela I torbu  nego dodju u Banja Luku i svetstki brend i visoki kvalitet ponesu upravo iz popularne prodavaonice.

Prodavaonica  uspješno posluje već 5. godina i pored svoje stalne klijentele i kupaca iz Banja Luke, popularni trendi modeli mogu se poručiti i online. Takodje ultra moderni modeli mogu i da putuju van granica Bosne i Hercegovine. Imali smo priliku da vidimo mlade dame u cipelama iz Bacio prodavnice u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Austriji, Sloveniji, i mnogim drugim domaćim, a i svjetskim destinacijama.  Za sve one koji nisu u prilici da posjete popularni Bacio multibrand store u srcu Banja Luke, dovoljno je da ukucaju njihov sajt www.bacio.ba i izaberu trenutno najnovije modele koji su stigli iz prestonice mode Milana. Takodje instagram profil bacio multibrand store je tu za sve porudznine, pitanja i konsultacije sa stručnim modnim timom. Vas izabrani model stize u vrlo kratkom vremenskom periodu na Vašu adresu. 

Kod njih vlada uvek pozitivna atmosfera i sve je obojeno u pink boji. Boje ljubavi, profesionalizma, prictupačnosti, ljubaznosti, velikog rada i truda, zalaganja. Svjetski, a na našim prostorima brend koji iz godine u godinu širi se i obećava još mnogo toga.

Provjerite ponudu i na Instagramu!