razvojni_logo_cb_s

Mira Škorić svoj odmor provodi u Lici i Dalmaciji

Mira Škorić svaki svoj slobodni trenutak voli da provede van Beograda i gradske gužve. 

Iako zbog prirode posla kojim se bavi imala je  priliku da proputuje cijeli svijet i posjeti najekskluzivnije destinacije njena oaza mira pored porodicnog doma u Beogradu jer Lika I Dalmacija. Porjeklo popularne pjevačice upravo vodi iz Like gdje pjevačica često boravi u porodicnoj kući i uživa u čistoj prirodi zajedno sa svojim najmilijima.

Iako je Mira obišla sve hotele i destinacije što morske, što planinske… posebno mjesto gdje često boravi je luksuzni smještaj u Makarskoj sa savršeno prilagodjenim sobama sa pogledom na more. Luxury Rooms Paradise Garden kako i sam naziv nosi prestižni smještaj čisti je luksuz i raj za uživanje.

Pored savršeno uredjenog unutrašnjeg dijela smještajnih jedinica koje zadovoljavaju i kriterije onih najzahtjevnijih gostiju možete se prepustiti I čarima vrta ispred koji je u etažama. U čarobnom vrtu Luxury Rooms Paradise Garden-a možete uživati na lezaljkama ili možda se opustiti sa prijateljima uz koju čašu vina na garniturama koje su okružene borovinom i palmama. 

Na plażu se direktno spuštate iz smještaja I to ovaj smještaj čini još atraktivnijim pored svih dodatnih udobnosti koje posjeduje

Ako i vi želite odmor iz snova i da uživate kao  popularna pjevačica možete Ih kontaktirati preko instagram profila ili putem teletona i raspitati se za svoj termin i savršen odmor parče raja uz more.