razvojni_logo_cb_s

Stiže album koji se najviše iscekuje

Jedan od najviše isčekivanih muzičkih projekata pod nazivom “ALPHA” u avgustu će ugledati svetlost dana. Ovu informaciju Jelena Karleuša podelila je sa svojim milionskim pratiocima na instagramu. 

Nema sumnje da njeni fanovi ne mogu da dočekaju dan izlaska novog albuma, a takodje I Jelena da predstavi sve što je zajedno sa svojim timom pripremila na čelu sa svojim izvršnim producentom Zoranom Birtaševićem. Stranice na instagramu najpraćenije balkanske zvezde već najavljuju “smak sveta” u muzičkom smislu takodje I popularna diva napisala je: ” Jedva čekam avgust” 

I ja se plašim za divna emotivna srca mojih fanova u avgustu…. moracemo smireno I polako. Ovim rečima obratila se Karleuša svim svojim obožavaocima. 

Iako popularna pevačica dugi niz godina nije objavila novi album osim nekoliko kolaboracija koje je uradila sa Lukasom, Gazda Pajom, Miligramom , Azisom za pevačicom je ogromna potražnja I za njene nastupe se traži karta više širom Balkana i dijaspore. Diva napravi  muzičko scenski spektakl gde god da se pojavi I njeni nastupi pariraju svetskim zvezdama.