razvojni_logo_cb_s

Relly od Beograda do Monte Karla 

HPLUS RALLY odžava se od 03. do 09. Lipnja.Start je bio u Beogradu, a cilj je Monte Karlo. Glavni organizator ovog skupa je Hifa petrol gde su učesnici imali priliku da toče najbolje HPLUS euro 6 gorivo na putovanju kroz Bosnu i Hercegovinu. Pored brojnih sponzora od kojih su BRO TWIST, MIBO KOMUNIKACIJE, CRISTAL evapify, MOBELLO. Takodje specijalan doček organizovan je na pomenutim pumpama gde su učesnici vozači dopunili svoje automobile i u kratkoj pauzi imali osvkeženje dok su pristuni posjetitelji bili očarani prizorom koji nema priliku da se vidi svakodnevno na putevima.

Veliki broj ljubitelji luksuznih super automobila vrhunih performansi preko 50 automobila i pravih zaljubljenika u brzu  vožnju i jake mašine krenili su u sedmodnevnu avanturu kroz sedam zamalja.  Beograd i Sarajevo su već imali priliku da vide skupocjene automobile i vozače, uspješne poslovne i poznate  ljude  iz regiona i Europe. Automobili su bili izloženi gde su se vozači družili sa prisutnim posjetiocima uz bogat program.

Jedan od vozača i ovogidišnji učesnik  je poznati pjevač Sandi Cenov.

U ovu avanturu vozači su krenuli pod sloganom “Where drivers become family” 

Hplus rally je jedinstveno iskustvo gdje učesnici pored ljubavi prema automobilima i adrenalinskim brzim vožnjama prevashodno svi imaju human cilj, a to je pomoć najugroženijima i zajednica koja je posebno društveno odgovorna. Promocijom luksuznih automobila i vozačkim umjećem za nečije bolje sutra vozači ove zajednice su prepoznatljivi upravo po tome. 

Ekipa Razvojnog portala donosi vam ekskluzivne fotografije sa lica mjesta  sa jedne od stanica. Na putu do Zagreba. Uzivajte i ako i vi zelite da se pridrużite ovoj brzoj i humanoj obitelji možete to učiniti na sajtu hplusrelly.ba