razvojni_logo_cb_s

Ličko-senjska županija domaćin snimanju promidžbenog spota za pobjednicu Miss Universe Hrvatske Andreu Erjavec

U kabinetu župana Ličko-senjske županije, Ernesta Petryja danas je održan sastanak na kojem su prisustvovali Marija i Vladimir Kraljević, vlasnici hrvatske licence za Miss Universe.

Sastanku je nazočila i zamjenica župana Jasna Orešković-Brkljačić, gradonačelnik Novalje Ivan Dabo, direktor TZ Ličko-senjske županije Ivan Radošević kao i direktori gradskih turističkih zajednica: Viktorija Rogić iz Otočca, Viktor Samaržija iz Senja, Nikolina Krpan, ravnateljica Memorijalnog centra Nikola Tesla iz Smiljana, te predstavnici Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Raspravljalo se o odabiru destinacija unutar Ličko-senjske županije koje bi poslužile kao kulisa za snimanje promidžbenog spota ovogodišnje Miss Universe Hrvatske, Andree Erjavec iz Perušića. Prepoznatljive znamenitosti kao što su Perušić, slapovi Plitvička jezera, Memorijalni centar Nikola Tesla, Velebit, Novalja, Lunjski maslinici, utvrda Nehaj i rijeka Gacka bit će nezaobilazne lokacije u spotu.

Ovaj projekt i spot omogućit će iznimnu svjetsku promidžbu Ličko-senjske županije.

Andrea Erjavec, 23-godišnja studentica pete godine razredne nastave na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, odsjek Petrinja, okrunila se titulom Miss Universe Hrvatske 3. svibnja 2023. godine u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Erjavec će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe koji će se održati u El Salvadoru sredinom prosinca.