razvojni_logo_cb_s

Mira Škorić radi na pripremi nove pjesme

Mira Škorić ovih dana vrijedno radi na novoj pjesmi. Za Miru je studijski rad nešto što najviše voli i u čemu posebno uživa. Pored interpretacije koju Mira uvijek donese na poseban način ona je uključena u svaki segment oko rada na novoj pjesmi jer voli sve da je isproducirano i urađeno na visokom nivou i onako kako njeno ime i karijera to zaslužuju. Ona je neko ko ne podlježe muzičkim  trendovima nego svojoj publici voli da predstavi kvalitetne pjesme koje su pre svega sa jasnom porukom i koje ostaju za sva vremena. Za nju je poseban izazov raditi jer ona ima svoj pečat i  bogatu muzičku karijeru. Brojne autore upravo je ona proslavila jer je svojom interpretacijom na poseban način iznjela  pesme koje su za nju rađene, što je iste vinulo u sam vrh muzičke produkcije. 

Uz novu pjesmu Mira će se predstaviti sa posebnim stajlinzima koje za nju osmišljava poznati kreator Bata Spasojević i koji za vitku figuru pjevačice ima brojne mogućnosti da Mira ponese brojne revijske modele iz njegove najnovije kolekcije. 

Pored Bate Spasojevića Mira ima i dugogodišnju suradnju sa poznatom šminkericom Oljom Beočanin koja za sve specijalne prilike ljepotu pevačice istakne na poseban način jer je reč o umjetnici šminkanja koja svoj posao obavlja sa posebnom ljubavlju i strašću i najkvalitetnijkm šminkom i tehnikama. Nema sumnje da će svako od njih dati svoj doprinos da Mira izgleda svjetski i predstavi se svojoj publici u najboljem svijetlu.   Informacije vezano za pjesmu, autore,  Mira će predstaviti u sklopu promocije i  vjerujemo da je ovo samo uvertira za sve ono  što Mira priprema.