razvojni_logo_cb_s

Aqua park Petroland u Srbiji je jedan od najvećih u Europi

Aqua park Petroland  predstavlja oazu zabave na osam hektara koju čine šest bazena s različitim efektima. Tu je više od dvadeset najvećih i najbržih tobogana u Srbiji, prostrane plaže, sportski tereni, ugostiteljski objekti… Geotermalna voda je temperature oko 46°C. Izvire iz dubine od 800m što omogućava da sezona traje duže, od travnja pa čak do listopada mjeseca. Istovremeno, moderna tehnologija obezbjeđuje hlađenje vode tijkom ljetnjih vrućina.

Tobogani

Neki od najzanimljivijih tobogana su: Black Hole dužine 128m, King Slide dužine 123,5m a najviši je Kamikaza na visini od 18 m.

Bazeni

U svim bazenima Aquaparka Petroland temperatura vode je od 25 do 32℃. Tu su: bazen za relaksaciju, bazen sa valovima, Divlja rijeka, Dječiji raj  i 2 bazena za spuštanje sa tobogana.

Igrališta

U Petrolandu imaju tri sportska terena i multifunkcionalni teren sa vještačkom travom. U okviru igrališta postoje fitness sprave.

Plaže

Četiri velike prostrane plaže sa suncobranima i 2.000 ležaljki čije je korištenje besplatno.

Ugostiteljske usluge

Šest lokala za hranu i piće i karipski bar u kome se mogu probati razni kokteli. Tu je i nekoliko manjih objekata za prodaju sladoleda, kokica, slatkih i slanih poslastica.