razvojni_logo_cb_s

Srpanjske astrološke teme

Stigao je mjesec srpanj, već smo ušli u drugu polovicu godine. Tranzitne planete nam daju uvid u događaje koje nas čekaju u narednom periodu..

Tokom ovog mjeseca Sunce se nalazi u znaku Raka, stoga najbolja dešavanja i poslovne prilike su  rezervirane za pripadnike vodenog znaka. Rakovi će u ovom periodu imati šanse da pokrenu mnogo toga što su planirali naročito kada su u pitanju financije i suradnja sa ljudima iz inozemstva. Kada je u pitanju ljubavna strana, slobodni pripadnici ovog znaka mogu sresti jako zanimljivu osobu na nekom putovanju ili ta osoba može imati veze sa inozemstvom. Najvažnije je dati priliku i biti otvoren za nove ljubavne priče. 

Tijekom srpnja interesantno je što će planeta Mars preći u znak Djevice. Zemljani znaci ( Bik, Djevica, Jarac ) imaju izvanredne mogućnosti dobrih poslovnih prilika. Najbolje će profitirati Bikovi zato što se planeta Jupiter nalazi u njihovom znaku i povećava mogućnost dobrih poslovnih odluka posebno od 20. srpnja. Jarčevi će biti veoma zadovoljni svojim poslovnim aktivnostima a Djevice mogu računati na poslovnu podršku svojih suradnika. 

U srpnju Sjeverni i Južni mjesečev čvor mjenjaju znakove posle godinu dana, što govori o veoma bitnom životnom periodu za ljude koji su rođeni u znaku Ovna i u znaku Vage.

Sjeverni mjesečev čvor prelazi u znak Ovna što donosi mnogo ljepih prilika gdje će pripadnici ovog znaka moći da napreduju u svim aspektima života naročito tijekom kolovoza i rujna. 

Južni mjesečev čvor prelazi u znak Vage, što donosi veoma nestabilan period za sve osobe koje su rođene u ovom zračnom znaku. Kada je u pitanju ljubavni život mnoge Vage će staviti točku na problematične i teške ljubavne odnose. 

Još jedan jako važan astrološki  događaj je retrogradni hod Venere koja se od 5. lipnja nalazi u znak Lava. Venera kreće retrogradno 23. srpnja i donosi velike probleme u ljubavi svim osobama koje su rođene u znaku Vodolije i u znaku Škorpije. Kada su u pitanju Lavovi i Bikovi, oni će pod uticajem retrogradne Venere uspjeti da riješe svoje ljubavne zavrzlame. 

I krajem srpnja, točnije 23. srpnja Sunce prelazi u znak Lava, u svoje sjedište, gdje se osjeća najbolje i najispunjenije. Za sve rodjene u znaku Lava ovo je period kada počinje njihov godišnji horoskop, sa novim planovima za naredni period od godinu dana. Mnogi Lavovi dobijaju veoma dobre poslovne ponude tokom srpnja i kolovoza a u vezi ljubavi do kraja srpnja mogući su aspekti ozbiljnih ljubavnih veza.