razvojni_logo_cb_s

Poznata glumica proslavila 32. rođendan a priprema i nekoliko velikih projekata

Ivana Dudić je glumica koja je rođena je 9. srpnja 1991. godine u Beogradu. Diplomirala je u klasi profesora Vladimira Jevtovića i asistenta Srđana J. Karanovića. Sa njom su studirali Iva Kevra, Jovana Gavrilović, Jelisaveta Karadžić, Brankica Sebastijanović, Anita Stojadinović, Miloš Đurović, Stefan Radonjić, Dušan Matejić i Bogdan Bogdanović.

Svoju prvu ulogu ostvarila u seriji Urgentni centar (2014), da bi se tokom naredne godine pojavila u ostvarenjima Bićemo prvaci sveta, Jedne letnje noći i Čizmaši.

U popularnoj kriminalističkoj TV seriji Ubice mog oca od 2016. godine tumači lik policajke Milanke.

U drugoj sezoni telenovele Istine i laži tumači lik Une Radović, od 2018. godine. I takođe sinhronizacije crtanih filmova za studije Livada Beograd i Blu haus.

Odrastavši uz oca mađioničara, Ivana se odmalena interesirala za tu oblast. Iako je prvobitno više volio da ga u tome nasljedi sin, otac je pristao da podučava Ivanu trikovima, te se sa sedam godina intenzivno bavila scenskom magijom

Već sa devet godina postala je vicešampionka Balkana po prvi put. Kako bi cijelog života mogla da se igra i da stalno ispituje svoje granice, odlučila je da upiše glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu.

Jučer je proslavila 32. rođendan a saznajemo da u budućnosti priprema nekoliko velikih projekata i iznenađenja za svoju vjernu publiku.