razvojni_logo_cb_s

Žitelji Prozora kod Otočca traže zabranu koncerta Zorane Mićanović

Žitelji Prozora kod Otočca od gradonačelnika Grada Otočca zatražili su zabranu koncerta folk pjevačice Zorane Mićanović.

„Vijeće MO Prozor je na sastanku 08.rujna 2023.g. temeljem zahtjeva djece i obitelji poginulih hrvatskih branitelja, ali i većine mještana naselja Prozor jednoglasnom odlukom podnesao molbu gradu Otočcu za ukidanjem koncerta turbo folk pjevačice gđe. Zorane Mićanović planiranog na dan 30. rujna 2023.g., u prostoru Društvenog doma “Mate Kostelac – Maljutka”.

Planirani koncert u navedenom prostoru je izazvao negodavanje i žalost većine mještana, a poglavito među obiteljima poginulih branitelja. Naime, koncem prošle godine posvetila im se spomen ploča i time im se barem malim dijelom odala vječna zahvala i počast. Stav mještana i MO Prozora je bio jasan, a to je da bi navedenim koncertom prethodni čin odavanja zahvale izgubio bilo kakav smisao, smatrajući da se istoimeni Društveni dom treba i dalje iznajmljivati za održavanje svečanosti u pogledu rođendana, krstitki, vjenčanja, prigodnih koncerata i sl., čime se pokrivaju režijski i ostali troškovi istog.

U konačnici, zahvaljujemo se gradonačelniku Grada Otočca g. Bukovcu na razumijevanju i uvažavanju podnesene zamolbe“ističe se u njihovoj objavi koju prenosimo bez bilo kakvih korekcija.