razvojni_logo_cb_s

Velika konjukcija Jupitera i Urana u znaku Bika

21. Travnja 2024 godine Jupiter i Uran prave veliku konjukciju u znaku Bika. Za mnoge stručnjake iz oblasti astrologije ovo je jedan od najvažnijih datuma u 2024 godini zato što donosi spoj ( konjukciju ) planeta koje se nalaze u znaku Bika, znak koji simbolizuje ekonomiju, bankarstvo, zaradu, vrednovanje  kao lični aspekt pojedinca. 

Ovaj spoj planeta je veoma specifičan jer se dešava veoma retko i na globalnom planu donosi kolektivne promene koje se najviše odnose na promene u sferi bankarstva, svetske ekonomije,  digitalnih medija i sve ono što ima direktne veze sa hranom, energijom, potrošnjom goriva. 

Dolazi do velikih promjena i na nivou svjetskih ekonomskih desavanja, gde ce Uran promjeniti tok mnogih novčanih transakcija i planova velikih i bogatih zemalja, a Jupiter će preokrenuti vrijednosni sistem koji će se baziraju na većem značaju ljudskog potencijala. 

Kada su u pitanju konkretni aspekti ovih planeta najviše će uticati na ljude koji su rođeni u znaku Bika, u znaku Jarca i u znaku Djevice. Ovi zemljani znaci imaće jako dobre poslovne prilike koje mogu biti ostvarljive tokom svibnja i lipnja 2024. 

Za sve ljude koji su rođeni u znaku Lava i u znaku Ovna,  ova konjukcija donosi velike poslovne promjene posebno kada su u pitanju privatni poslovi ili poslovi koji se tiču inostranstva i saradnje sa velikim firmama ili korporacijama, koji se bave građevinom, stambenim kompleksima, sve što se odnosi na izgradnju i uređenje enterijera i eksterijera.

Osobe rođene u znaku Škorpije mogu imati velike emotivne preokrete u pozitivnom smislu naročito ako se odluče da naprave nove iskorake ili nove preokrete u svojim dosadašnjim emotivnim odnosima. 

Ova konjukcija je veoma izazovna za sve ljude rođene u znaku Vodolije, zato što je Uran planeta koja je veoma važna za ovaj znak.  Dobro je znati da će sve Vodolije imati osećaj da se mnogo toga mjenja u njihovom poslovnom svijetu ali neće moći da zaustave sve te pokrenute poslovne procese. 

Važno je znati da je ova konjukcija spoj jako bitnih planeta koje su veoma značajne za poslovne i finansijske situacije, pa je važno razmisliti o tome šta možemo da pokrenemo i promenimo kod sebe.