razvojni_logo_cb_s

Astrološki kutak: Mlad Mjesec u Vodoliji – novi početak

Kad god je na nebu Mlad Mjesec, tada počinjemo nešto novo, novi posao, novu ljubav, donosimo nove odluke, pokrećemo neki proces koji nam aktivira promjene iznutra. 

Prvi mlad Mjesec u ovoj godini očekujemo 21.siječnja, točnije Mlad Mjesec u znaku Vodolije će biti na 1. stupnju Vodolije. 

Vladar ovog Mjeseca je planeta Uran koja se nalazi u znaku Bika, znak koji je povezan sa našim emocijama i ljubavnim odnosima. To zapravo govori da će ovaj utjecaj Mjeseca pokrenuti nove ljubavne i emotivne priče i najviše se odnosi na osobe koje su bile dovoljno strpljive tokom 2022 godine. 

Ovo je period duhovnog rasta i period nagrađivanja. 

Kada imamo ovu pojavu u astrološkom smislu, jako je važno da sebe iznutra umirimo, smirimo sve one strasti koje nas spuštaju energetski previše u dubinu i vraćaju u prošlost. 

Najbolje energetski ovaj Mjesec u Vodoliji prija zračnim znacima,  konkretno će Vodolije imati veoma bitne informacije u vezi budućeg posla a Blizanci će stabilizirati emotivne i ljubavne odnose. Vage će umjeti da dobro organiziraju sebe i sve ono novo što dolazi u njihov život.