razvojni_logo_cb_s

Mira Škorić radi punom parom i priprema nove pjesme

Mira Škorić radi punom parom. Pored velikih  koncerata na trgovima, klubovima, salama  širom Srbije i regije  ona sve češće može da se čuje  vidi u Beogradu u kafanama koje imaju dušu. Upravo jedna od njih je “Dva Jelena” u boemskoj četvrti u Beogradu, čuvenoj Skadarliji.  Ona je upravo tamo rado viđen gost i ovo joj nije prvo gostovanje tamo gdje zajedno sa svojim bendom svaki put kad nastupa napravi atmosferu za pamćenje. Pored pjesama novijeg datuma koje je Mira snimila i pjeva njeni hitovi iz devedesetih traju i dan danas i upravo te pjesme su najtraženije  na nastupima. 

Publika ih sa zadovoljstvom poručuje i vesele se do zore. Pjesmu „Otkači“ bez koje ne prolazi ni jedan nastup, pjeva  i nekoliko puta za noć, a publika traži i mnoge druge velike hitove i pesme koje će trajati zauvjek:  „Niz vene mi tiho tečeš“,Manastirska vrata“,“Nedaj me majko“, „Ti si ko i ja“, „Pokušaću ja, pokušaj i ti“, „Rodiću ti sina“ i mnoge druge. 

Mira sa zodovoljstvom publici i gostima uvijek ispuni želje, a voli da zapjeva i pjesme svojih kolega jer njena interpetacija i glas može sve da iznese. 

Pored mnogobrojnih nastupa Mira je najavila medijima i dvije nove pjesme na kojima se uveliko radi. Jedna će već početkom ožujka  da izađe, a druga će biti izenađenje za sve. U pitanju je duet sa jednom velikom muškom muzičkom zvijezdom. Vjerujemo da će upravo Razvojni portal među prvima imati informacije i o ovom novom duetu i ne sumnjamo da će to biti pravo iznenađene kao i sve što je do sada Mira Škorić snimila.

 Mira Škorić – Kosa crna // koncert 30 godina karijere Sava Centar 2019 – YouTube