razvojni_logo_cb_s

Bliži se dugoočekivani spektakl na Kopaoniku

Iako je sezona na najpopularnijoj zimskoj destinaciji u punom jeku, mesec mart obećava i mnogo više, uz glazbeni spektakl koji se bliži i to u jednom od svojih najboljih izdanja. Sedmi po redu, Music Week Kopaonik, održaće se u Eventu Hall-u hotela Grand Kopaonik, tokom dva ožujska vikenda, od 9. do 12. i od 16. do 19. ožujka, a lista glavnih izvođača i ove godine čini ovaj događaj ekskluzivnim i jedinstvenim zbog činjenice da najveće regionalne zvijezde okuplja na jednom mestu.

Prvi vikend rezerviran je za “exclusive performans” uz Milicu Pavlović i Sašu Matića, koji će zajedno pred publikom nastupiti u petak, 10. ožujka, dok će u subotu, 11. ožujka, Željko Joksimović prirediti svoj autentični šou za sve posjetitelje festivala. Drugi vikend otvoriće Lepa Brena, a za sam kraj festivala, 18. ožujka, najavljen je dugo iščekivani spektakl i koncert za pamćenje regonalne zvijezde Dina Merlina.

“Music Week Kopaonik je najveći zimski glazbeni festval u regionu, jedinstven po tome što na jednom mestu okuplja najpoznatija imena regionalne glazbene scene.

Ulaznice za koncerte dostupne su u limitirianom broju i van hotelskih paketa, u slobodnoj prodaji, putem zvanične stranice festivala.