razvojni_logo_cb_s

MUNJE OPET

Premijera nastavka legendarnog filma “Munje“ iz 2001. godine bila je 29. ožujka u Beogradu, a već od 30. ožujka film se našao u bioskopima.

„Munje opet“ prikazane su u MTS dvorani, a premijeri je prisustvovao veliki dio gumačke ekipe. Glavnu glumačku postavu čine isti glumci iz prvog djela, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka i Milica Vujović. U slojevitijem drugom djelu, uvedeni su i novi likovi koje tumače između ostalih – Jelisaveta Seka Sablić, Ivana Šćepanović, Ivana Vuković, Marko Pavlović, reper Ivan Ivanović Đus i drugi. Na samom početku filma stoji natpis „Za Glogija“ posvećen glumcu Nebojši Glogovcu, koji je u „Munjama“ igrao ulogu komičnog policajca.

U novom djelu ponovo gledamo Popa i Mareta u čijim životima je i nakon toliko godina u suštini sve isto. Nemaju posao, novac, djevojke, doživljaje i još žive sa roditeljima. Ne razumiju se sa svijetom kao ni sa muzikom u trendu. Jedini kojem ide u životu je čuvenom Gojku Sisi, koji sada živi u Beču kao uspješni muzički producent. U novom izbačenom hitu, Gojko ubacuje dio pjesme njegovih školskih drugara Popa i Mareta. Tako oni saznaju da se Gojko koristi njihovim starim snimkom kao i da organizuje godišnjicu mature u Beču, na koju oni naravno nisu pozvani. Tako Pop i Mare kreću put Beča sa ciljem da vrate kasetu svoje hit pjesme.