razvojni_logo_cb_s

Hrvatska dobiva svoj najveći turistički resort s impresivnim infinity bazenom

Na izdvojenoj lokaciji okruženoj morem, a u blizini svih urbanih, ruralnih i turističkih sadržaja sjeverozapadne Istre, gradi se Petram Resort & Residences koji će nuditi 252 vrhunske nekretnine za odmor ili stanovanje.

Riječ je o najvećem turističkom kompleksu u Hrvatskoj na samoj granici sa Slovenijom i Italijom te na mikrolokaciji Alberi u Savudriji. Izgradnja kompleksa u završnoj je fazi, a otvaranje je planirano za proljeće 2023. godine. Kompleks će sadržavati impresivan portfolio: aparthotel sa 179 apartmana, 55 turističkih vila i 18 stanova za stanovanje.

Za dizajn resorta zaslužan je poznati arhitektonski ured Lotus Architecti – LAD 1 studio d.o.o., a uz brojne posebnosti koje će krasiti ovaj turistički kompleks, tu je i impresivan „infinity“ bazen na krovu objekta, koji će biti dug 105 i kao takav se istaknuti u drugi najveći rooftop bazen na svijetu, odmah iza bazena na vrhu hotela Marina Bay u Singapuru. 

Sadržaji ovdje bit će uistinu brojni: vrhunski dizajn resorta pratit će wellness, sportske mogućnosti, bogati sadržaji za djecu, restorani i još mnogo toga. Cilj je provesti odmor kao u raju, na luksuzan, ali i diskretan način.