razvojni_logo_cb_s

Dok priprema proslavu četiri decenije na sceni uz spektakularan koncert Dragani Mirković su u međuvremenu gotovo svi termini za nastupe već popunjeni

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda Balkana Dragana Mirković koja je u svojoj bogatoj karijeri napunila skoro sve stadione, dvorane, arene, hale i diskoteke širom Balkana, dijaspore, Amerike, Australije radi punom , a potražnja za njom je ogromna. Njena vatrena  publika  u stanju je i po nekoliko stotina kilometara da “prevali” samo da bi uživali uz luče ,  a ona takodje ne ostaje dužna jer na njenom koncertu ne postoje granice i barijere… Njena energija i iskrena emocija prema njenim poštovaocima ruši sve. Pa tako često popularna pjevačica na koncertima sa velikim brojem ljudi spusti se sa bine medju svoju publiku i zajedno sa njima uživa. Jedan od poslijednjih gestova koje je Dragana uradila je taj da je otkazala dva koncerta u Pertu i Melburnu zbog nemilih dogadjaja koji su zadesili Srbiju i pokazala da je uvijek i svim srcem uz svoju zemlju, prije svega kao čovjek, a i kao umjetnik koji traje skoro četiri decenije , koji peva i uveseljava narod širom svijeta.  Ona nosi lijepe uspomene sa koncerata koje je održala i gdje se družila  sa svojom publikom u Adelaide, Sidney i Brisbane, za posljednja dva iz opravdanih razloga nije smogla snage da ih održi. Ona se svojoj publici izvinula i nema sumnje da će Dragana njima ponovo zapjevati čim se ukaže prilika.  

Da je za njom potražnja ogromna svjedoči i gust raspored njenih nastupa tokom ljeta,  tako će popularna pjevačica uveseljavati sve svoje fanove u Hrvatskoj, Bugarskoj, širom Bosne i Hercegovine na oduševljenje mnogih Bosanca. Švicarska je također jedan  od potvrdjenih nastupa. A kruna i poseban  spektakl očekuje se u beogradskoj areni. 29.12. Dragana će proslaviti blistave četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni. Vjerujemo da će ona  zajedno sa svojim timom pripremiti muzičko scenci spektakl kakav smo navikli od nje,jer ona u svemu učestvuje i iza nje je ogroman staž Ii iskustvo kada  su veliki koncerti u pitanju što Draganu uz njene pjesme drži u samom vrhu muzičkih zvijezda.