razvojni_logo_cb_s

U Biogradu na Moru se otvara vodeni park koji može parirati naboljim vodenim parkovima u svijetu

Bazeni, tobogani, vodeni spustovi pridružili su se već poznatom Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem Zapadu u sadašnjem Fun Parku Biograd i spojili vožnje na atrakcijama, tematsku zabavu s kupanjem. Hrvatska  s ovakvim jedinstvenim zabavnim svijetom stoji uz bok samo nekoliko zemalja u Europi i svijetu.

Koncept Dalmalanda, kakav ne postoji u Hrvatskoj, osmišljen je da gosti provedu cijeli dan na jednom mjestu koje predstavlja centralnu destinaciju zabave –  nekoliko sati na bazenima, adrenalinskim toboganima, u ugostiteljskim objektima, na koktelima i sl. u vodenom parku te poslijepodne nastave zabavu u tematskom zabavnom parku koji nudi različite adrenalinske vožnje, kuće strave, laganije vožnje za djecu, različite igre itd. A, sve to pod budnim okom maskote sredozemne medvjedice Funny, kauboja i Indijanaca, gusara te raznih likova iz svemira koji čine čaroban svijet Dalmalanda.

Intencija izgradnje vodenog parka jest proširenje ponude i razvoj centra zabave koji će biti atraktivan gostima različitih preferencija u zabavi i to cijeli dan, a kroz više od 6 mjeseci u godini. Kao takav Dalmaland je sada u drugoj fazi razvoja dok je plan sljedećih faza vezan uz izgradnju akvarija i dinosaurskog svijeta čime bi park postao nezamjenjivo atraktivno mjesto zabave na razini cijele regije i šire.

Sada park postaje mjesto koje će Biograd, Zadar i zadarsku regiju učiniti atraktivnijom destinacijom za goste iz cijelog svijeta, a također razviti cijelu mrežu dobavljača i suradnika. U skorije vrijeme Dalmaland može postati i glavni motiv dolaska u samu destinaciju zbog svoje specifične i jedinstvene marketinške pozicije. Takvih parkova nema puno čak niti u Europi.

Proširenje vodenim parkom korak je u viziji stvaranja jedinstvene zabavne zone, a uz dosadašnje cjeline – Svemir, Divlji Zapad, Piratski zaljev i Jurski svijet – vodeni park Dalmaland stat će uz bok najvećim centrima zabave te osigurati vrhunski provod. Dalmaland će nuditi atrakcije za sve generacije.

Cijeli kompleks Dalmaland prostirat će se na 6.5 hektara i imati 40 atrakcija. Na jednom mjestu naći će se adrenalinski i zabavni, ali i obiteljski i dječji dio. Vodeni će park nuditi nekoliko vrsta atrakcija, različitih tobogana, bazena i dječjih područja. Imena svih atrakcija bit će povezane s Dalmacijom.

Ovaj zaljev kao stvoren je za istinski bijeg od svakodnevice. Zavalite se u ležaljku i odmorite na laganom povjetarcu, zaplivajte u bazenu ili se prepustite umjetnim valovima. Preporučujemo sve navedeno! Jednostavno, osjećajte se izvanredno u jedinstvenom osvježenju koje pruža ovaj kutak kojeg se ne bi posramile ni najbolje plaže Jadrana. Bazen na valove, odnosno bazen s umjetnim valovima bit će posebno mjesto za uživanje i relaksaciju nakon adrenalinskih tobogana. U njih će svako malo dolaziti plima i nositi sa sobom val za valom.