razvojni_logo_cb_s

Milica Pavlović objavila peti studijski album

Milica Pavlović objavila peti studijski album. U jednom danu televizijska, radio, YouTube premijera i promocija za medije, kolege, suradnike. Mlada muzička zvijezda ali sa bogatim iskustvom u poslu dokazala je kako se radi i prezentira novi album. To i ne treba da čudi jer Milica pored vrhunske ekipe suradnika je neko ko se razumije u marketing i odnose s javnošću, jer upravo pored muzikčke karijere u kojoj je napravila pravi bum njeno zvanje diplomiranog komunikologa joj daje alibi da samouvjereno vlada sa medijima i scenom, pored mnogih drugih faktora, urodjenog talenta, velikog rada, truda i odricanja, energije i harizme koju posjeduje. Ona može da parira rame u rame sa starijim kolegama ali svakako i oni od nje mogu da uče jer ona je neko ko donosi inovacije i način kako se radi posao. 

Za sve one koji preslušaju album LAV ona je ostavila poruku: 

Dragi moji, moj peti studijski album “Lav” govori o životu nakon prekinutog emotivnog odnosa. Željela sam da Vam ispričam priču muzikom, tekstom i  vizuelno, o temama kroz koje je svako od nas prošao. Iza svakih zatvorenih vrata kriju se neka naša razočarenja, ožiljci, sumnje, analiziranja… i tako redom dok ne otkrijemo ličnu pobedu. Svim srcem Vam otvaram svoja vrata i  pozivam Vas unutra, a ovu priču nastavite sa mnom u Areni 23.12.2023. Glasila je njena poruka. 

Milici pored Arene i velikog solističkog koncerta predstoje brojni nastupi na kojima će zajedno sa svojim obožavateljima djuskati uz nove pesme i sigurno već mnogi dan nakom premijere imaju svoje favorite, a koji je Vaš?