razvojni_logo_cb_s

Zbog negodovanja Domovinskog pokreta iz Ogulina neće se održati koncert Dragane Mirković na gradskom stadionu??

Već nekoliko tjedana u Ogulinu,ali i cijeloj okolici jedna od glavnih vijesti je da će dana 30. srpnja jedna od najvećih zvijezda narodne muzike Dragana Mirković održati koncert u Ogulinu. Danas se tim povodom oglasio Marin Puškarić ispred Domovinskog pokreta:

Dana, 30. srpnja organiziran je nastup srpske folk pjevačice Dragane Mirković, na pomoćnom stadionu N.K. Ogulina, a kao takav, stadion je vlasništvo grada Ogulina i javni je prostor. U svom tom kolopletu po nama u Domovinskom pokretu sporan je nadnevak, upravo par dana prije veličanstvene vojno redarstvene akcije Oluja. Zamislite si da na dan obilježavanja nekog bitnog povijesnog događaja u Republici Srbiji nastupa recimo Mate Bulić ili Thompson? Kako bi njihove vlasti reagirale i da li je to uopće zamislivo za izvesti? Nije, jer je to Mission Impossible.”

“Iskreno se nadam da je privatnik kao organizator nenamjerno „pogriješio” nadnevak izvedbe koncerta Dragane Mirković. Isto tako poznato je da Dragana Mirković živi u Austriji ali ipak kada govorimo o njezinom glazbenom opusu možemo reći da je neprimjereno par dana prije VRO Oluja održati njen nastup.”

“Ogulinski branitelji su davali od sebe svoj maksimum kako bi stvorili slobodnu i neovisnu Hrvatsku, u kojoj će se poštivati žrtva poginule braće i sestara. Ogulin je dao 125 junaka koji leže ispod hrvatske grude, a grobak im prekriva prah iz kojega su i nastali. Jednostavno je ponižavajuće, u spomen na sve, poginule i žive branitelje da par dana prije najvećeg hrvatskog blagdana pjeva folk pjevačica. Rekao bih da to nije pljuska, nego udarac šakom u glavu svakom branitelju, svakom poginulom branitelju ali i svakome tko Oluju doživljava kao nešto sveto. Zapamtite jedno, Hrvati su branili svoje, nisu otimali tuđe, nisu napadali druge susjedne zemlje. Mi smo branili i obranili prelijepu Hrvatsku da bi stvorili naše granice koje imaju današnje konture.”

“Nadam se da osobno kao Hrvat, domoljub a onda kao političar i Vijećnik ispred Domovinskog pokreta imam podršku branitelja, udovica te ostalih stranaka grada Ogulina koji rade i djeluju na našem prostoru.”

Samo par sati nako njega ogasio se i Božidar Božo Bulić kao organizator ovog koncerta i vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata u Ogulinu:

Evo ja kao jedini organizator ovoga “cirkusa” kako kazes Marine tako se i jedini osjećam prozvanim. Da li zbog malo politickih bodova , da li zbog nečega drugog radis spektakl i problem iz stvari koja se uvijek da lako rijesiti. Pozivom ili razgovorom nije problem. Očito ti to ne odgovara jer neces uspjeti taknuti ono gdje najvise boli a to je domoljublje . Srećemo se skoro svaki dan, popricamo kao i pred par dana na turniru na “Kocima” , sto mi tada nisi rekao , gle Bozo jebi ga ja mislim da mozda nije uredu… Organizacija ovakvih evenata zahtjeva jako puno vremena , novaca i znanja te mislim da bi napravio meni osobno puno manju stetu da si mi kao covjek kojega poznajem preko 30 godina to rekao odmah. Volio bih vidjeti i te koje navodis da te podrzavaju jer ocito nesto nije uredu posto je dosta njih doslo do mene i najavilo mi ovaj tvoj potez uz naglasak da imam njihovu podrsku i da ne odustajem. Očito je u Ogulinu najbolje nista ne organizirati, ovo je trebao biti spektakl za cijeli grad . Tri dana nastupa vrhunskih pjevača, popunjeni su skoro svi smještaji u gradu od dana kada sam objavio event. Sto se tiče eventa neću odustati . Ja ovaj grad volim i trudim se godinama od njega napraviti mjesto u kojem ce ljudi imati program za zabavu.

Kao građanin grada Ogulina , ne želim nikome ništa loše , ne želim nikoga povrijediti stoga sam koncert Dragane Mirkovic prebacio sa stadiona u disco club 8.9.2023. a zamjenu za Draganu , odnosno treci dan nastupa cu objaviti veceras.

Eto Marine a i vi ostali, samo razgovor moze puno toga rijesiti.

Nadam se da se vidimo na svim nastupima kao i inace. Bozidar Bulic.

Što će se dalje događati sa ovim koncertom,ali i ostalim koji su najavljeni čitajte na našem portalu.