razvojni_logo_cb_s

U Biogradu na moru otvoren zabavni park vrijedan 7,5 milijuna eura

U Biogradu na moru u četvrtak je službeno otvoren najveći vodeni park u Dalmaciji. Tobogani, skakaonice ili uživanje na valovima, samo je dio onoga što nudi, a što će uvelike upotpuniti turističku ponudu ne samo Biograda nego cijele Dalmacije.

Riječ je o projektu vrijednom 7 i pol milijuna eura, s čak 14 vodenih atrakcija, a kojim je dovršena priča o Dalmalandu, jedinom zabavnom parku  u Hrvatskoj i regiji.

Kompletan park se sada ukupno prostire na više od 6,5 hektara od čega 2 hektra zauzimaju novootvorene vodene atrakcije”, istaknuo je Josip Zurak, direktor marketinga u Dalmalandu.

Vlasnici zabavnog parka, domaći poduzetnici Darko Eškinja i Franjo Koletić, sigurni su da će proširenjem na vodeni dio ovaj dalmatinski brend postati još prepoznatljiviji u svijetu te tako i privući nove turiste željne aktivnog odmora.

Na službenom otvorenju uzvanicima su predstavljene vodene atrakcije među kojima je i najveći tobogan u Hrvatskoj. Imena svih atrakcija povezana su s Dalmacijom, a ljubitelji adrenalina mogu birati među kompleksom bazena, skakaonica, valova, spuštanja niz tobogan s vizualnim efektima u unutrašnjosti cijevi, kao i na toboganu koji mjeri brzinu spusta.