razvojni_logo_cb_s

Modni trendovi – jesen 2023.

Jesen je doba kada priroda prelazi u toplije tonove žutih, narančastih i crvenih nijansi, a svijet mode prati tu priču. Sezona je to koja pruža priliku za slojevito odijevanje, igru bojama i eksperimentiranje sa stilom. Ove godine, jesen 2023. donosi nekoliko uzbudljivih, ali i poznatih modnih trendova koji će osvježiti vaše lookove i dodati dozu inspiracije za hladnije dane.

Traper

I ove jeseni nosit će se bezvremenski traper komadi, a to su potvrdili i mnogi dizajneri. Što se tiče trapera, popularne su  kombinacije traper na traper, a osim odjeće ove jeseni nose se i modni dodaci od trapera.

Povratak pepluma

Ove jeseni na velika vrata vraća se i peplum, komadi odjeće s nabranom tkaninom na predjelu struka opet su u modi. Peplum savršeno skriva nedostatke dok naglašava ženstvene oblinestoga nije ni čudno što su se dizajneri odlučili ponovno pozabaviti njime.

Crvena boja

Crvena boja zavladat će ove sezone kao boja jeseni , ali nosit će se žute, narančaste, ružičaste, bijele pa i sive nijanse karakteristične modi sedamdesetih godina. Osim toga, glavni modni dodaci bit će u upečatljivim bojama s glavnim cljem podizanja cleokupnog looka.

Predimenzionirani šalovi

Veliki, predimenzionirani šalovi zauzet će svoje mjesto kao trendi komadi jeseni koji osim što nas griju, mogu podići kombinacju na potpuno novu razinu. Uz pravi odabir upečatljivih uzoraka i boja istaknut ćete svoj jesenski look.

Pletivo

Osim predimenzioniranih šalova popularni će biti i predimenzionirana pletiva. A  najbolje od svega je to što se mogu kombinirati na više načina od elegantnih do casual lookova. Ukoliko volite začiniti kombinaciju ovdje se možete zaigrati s modnim detaljima poput remena ili nizanih ogrlica. Ove kombinacije iznimno su udobne stoga su favorit u hladnijim jesenskim danima.