razvojni_logo_cb_s

Ljubavni horoskop za veljaču

Kada je u pitanju veljača, mnogi ljubavni parovi će osjetiti utjecaj Venere u znaku Ovna koja donosi mnogo ljubavnih sukoba i dilema. Ova Venera je veoma vatrena i ima potrebu da rasplamsa ljubav i jake emocije. Samo one veze koje su stabilne, mogu računati na opstanak. 

Kada su u pitanju Ovnovi planeta Venera se nalazi u njihovom znaku i donosi im velike ljubavne odluke naročito krajem veljače. Najvažnije je znati u kom smjeru treba da ide partnerski odnos. 

Što se tiče Bikova, početak veljače je veoma povoljan za ljubavne odnose. Mnogi pripadnici ovog znaka mogu uploviti u zanimljive ljubavne veze od 10.  do 20. veljače sa osobom koja je  ranije bila aktualna  u njihovom životu. 

Za Blizance ovo je veoma interesantan period imajući u vidu da je i Mars u njihov znak već nekoliko mjeseci. Blizancima je jako važna komunikacija u ljubavi. Jako je bitno da do krajaveljače razgovaraju otvoreno sa svojim partnerom. 

Rakovi će imati veoma uspješan period kada su u pitanju odnosu sa partnerom. Ali veliko je pitanje šta će se dešavati krajem veljače jer je moguć ljubomorni ispad od strane partnera. Najvažnije biti svoj i ne dozvoliti da se drugi miješaju. 

Što se tiče Lavova do kraja veljače imaju veoma zanimljive susrete sa partnerom. Oni koji su emotivno slobodni od 20. veljače imaju veoma zanimljiv susret sa osobom u znaku Jarca ili u znaku Ovna. 

Djevice će biti veoma emotivno nestabilne tokom veljače. Krajem mjeseca imaju veoma puno poslovnih aktivnosti pa je emotivna strana u drugom planu. Ovo se posebno odnosi na Djevice koje imaju podznak Jarac ili Bik. 

Vage su veoma emotivno nezadovoljne zbog nemogućnosti da ostvare kvalitenu komunikaciju sa partnerom. Do kraja mjeseca imaće nekoliko sukoba mišljenja u ljubavnom odnosu. Neke Vage mogu da se odluče i na prekid veze. 

Škorpije su veoma nervozne i napete  zbog poslovnih aktivnosti pa je moguće da će se to prenjeti i na emotivnu stranu. Najvažnije je da ne prenose svoju lošu energiju na ljubavni odnos jer partner nema ništa sa tim. 

Kada su u pitanju Strelčevi njihova energija je veoma nestabilna zbog uticaja Marsa u znaku Blizanaca. Ljubavna situacija je veoma komplicirana i do kraja veljače je moguće da razgovaraju ali samo formalno. 

Jarčevi su veoma škrti na riječima i emocijama posebno kada je u pitanju ljubav. Tokom ovog mjeseca najviše se baziraju na poslovne aktivnosti posebno kada je u pitanju druga polovina mjeseca. Nekima će zakucati prošlost na vrata. 

Što se tiče Vodolija, one su veoma negativno raspoložene jer imaju osjećaj da ih partner uoće ne razumije. Do kraja mjeseca biće u veoma teškoj situaciji jer partner pokazuje otvoreno ljubomoru . 

Ribe su veoma okrenute novim poslovnim izazovima i to osjeća suprotna strana. Partner će biti veoma iznenađen hladnoćom koju Ribe emituju posebno kada su u pitanju odluke u vezi zajedničke budućnosti.