razvojni_logo_cb_s

Tamara Paunović – manekanka koju su mnogi proglašavali najfatalnijom ženom

Fatalna, prelijepa, zgodna, ista kao na početku karijere. Brojni epiteti prate Tamauru Paunović već godinama,a neki su išli tako daleko da su je proglašavali i najfatalnijom ženom.

Tamara iz sebe ima dugogodišnju uspješnu manekensku karijeru. Smatra se jednom od najpriznatijih modnih lica. Gledali smo je i u muzičkim spotovima poput numere “Zmaj od noćaja” benda Bajaga i instruktori, a već nekoliko godina bavi se modnim dizajnom.

Navedene pohvale prate je godinama, iznova i iznova pa ako je nečija ljepota jača od vremena i još istaknutija kako godine idu, onda je to sigurno ona koja krasi poznato modno ime.

Tamara se okušala i u voditeljskom poslu na jednoj nacionalnoj televiziji u Srbiji, a nakon toga je ušla i u poduzetničke vode i napravila regionalno uspješan modni brend.

Godinama je njeno lice „štitilo“ poznate domaće brendove, sve dok 2014. godine nije odlučila da pečat vlastitog imena i prezimena stavi na basic bijelu majicu iza koje je sama stala.

Njen TP brend majica već godinama traje i to je samo dokaz dobre ideje i poduzetničkog duha ove žene.

U modnim krugovima ne treba puno govoriti o ovoj uspješnoj ženi,ali za širu javnost je nepoznanica da njeno porijeklo potiče iz okolice Korenice u Lici.